Korang rasa berbaloi OPPO Find X2 dengan harga RM3,999?

INSTAGRAM :
INSTAGRAM :
TWITTER :
FACEBOOK :

ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA =
LENS =
BOOM MIC =
CLIP MIC =
LIGHTING =
GOPRO =
MONOPOD =
DRONE =

COLLAB/REVIEW
EMAIL : thefaizzainal@gmail.com

#Unboxing #OPPOFindX2

Nguồn: https://codeigniterbrasil.com

Xem thêm bài viết khác: https://codeigniterbrasil.com/tong-hop/

31 Comments

Ariff Che Mohd Noor

April 23, 2020

5G dan SD 865 vs Samsung Exynos rubbish

Reply

hassan basri

April 23, 2020

Dgn samsung a51 mne lg better bos??

Reply

Izzat Kedah

April 23, 2020

Hrga dia mmg berbaloi..sesuai untuk gaming berat n grafik berat..kamera pun cntik..cuma kna pndai guna kreativiti cara amik gambar..bg p r 108mp klu gmbr tu biasa..tetap nmpk biasa…

Reply

Anot Kp

April 23, 2020

Mmg berbaloi ..

Reply

Idzz Wanz

April 23, 2020

Best je bila abg faiz unboxing

Reply

Sidah J

April 23, 2020

Suka Oppo tapi mau try jenama lain

Reply

ALLSTAR 97

April 23, 2020

Fake camera ? Pala hotak kau 😑

Reply

DZ GADGET

April 23, 2020

assalamualaikum bro nak tanya , beli fon banyak banyak untuk unboxing ni kan lepastu fon tu bagi kat sapa ye ? atau fon ni tak beli just untuk unboxing ke macam mana ? sorry sebab tanya

Reply

Iman muqry

April 23, 2020

Ip 7+ masih releven ke skrg ni?

Reply

ku paihz

April 23, 2020

para-para bangsawan je mampu pakai fon ni

Reply

Zubir Rudy

April 23, 2020

Mantap ..!!susah nak cari orng review oppo find X2 ni kebanyakan Oppo find x2 pro👍🔥🔥

Reply

Can I Get 10 Subcribers With No Videos

April 23, 2020

Bro, hantu kat blkg tu dah takde ke? hahaha

Reply

Hanis Azima

April 23, 2020

Kalau record video guna camera depan, belakang jadi bokeh ke?

Reply

Can I Get 10 Subcribers With No Videos

April 23, 2020

1:07 Wajib garu2 dulu huhu

Reply

Syazwan SON

April 23, 2020

Nu RM5k

Reply

Syazwan SON

April 23, 2020

Black Shark 2 Baru 2999

Reply

Syazwan SON

April 23, 2020

Sumpah mahal

Reply

Ash 07

April 23, 2020

Aslm bagi aku jela hp tu cam best je aku pki phone lme2 je nie hah nk download pubg pon x lepas

Reply

Danish Danial

April 23, 2020

Audio jack takda ka?

Reply

Zee Core

April 23, 2020

RM2,999 baru berbaloi

Reply

mazia 055

April 23, 2020

Bang pada pendapat abg buatan seramik ni lebih kukuh dan tahan lasak x nk banding dgn aluminium? X mudah pecah, calar dan sebagainya

Reply

Hariz zαfяαи

April 23, 2020

Abg fuzz dia pakai 5g kee

Reply

Harith HRH

April 23, 2020

Realme 6i please

Reply

froxy 46

April 23, 2020

Harga lagi mahal dari Samsung Galaxy s20 Dan Huawei P40 😐
.
.
.
Apa yang menarik? Takada Takada

Reply

Nizam Zarapi

April 23, 2020

Bang bole review phone umidigi f2 x?

Reply

Menteri PH Bangang

April 23, 2020

abam…dah sembur ridset ke dlm bilik tu?

Reply

Juslen Nyuntai

April 23, 2020

Bila selfie, hensem muka abang😂😂😂

Reply

Farhan Aiman Fahami

April 23, 2020

Untuk story ig fone mna lg ok selain iPhone?

Reply

Arfan Iman

April 23, 2020

Asalam . Ios 12 ade i movie ke

Reply

Areleft_RKO V4

April 23, 2020

masuk jugak model oppo find ni..susah betul nak msuk malaysia

Reply

Nana Fitri

April 23, 2020

Reviewer phone mmg suka pki pokok rumput sbgi model

Reply

Leave a Reply